Ben je op zoek naar een warme school met een hart voor alle kinderen in een groene omgeving?

Vind je het bovendien belangrijk om te kiezen voor een school met een

visie die bij jou past?

Kom dan zeker langs om kennis te maken en een kijkje te nemen in onze school!
Je bent steeds welkom na afspraak:

014/841202 of 0476259117
directie@bs-dewissel.be

open klasdagen bij onze kleuters:

Zaterdag 02/10/2021 vieren we dit schooljaar ons schoolfeest! De week ervoor is een heel speciale muzische week: alle lessen staan dan in het teken van het thema “circus”. Tijdens ons schoolfeest willen we laten zien dat ook wij échte circusartiesten, woord- en beeldkunstenaars, muzikanten… op onze school hebben. Om 17u00 openen onze kleuters de avond met een spetterend optreden en wor- den de tentoonstelling en de kijk- en doemomenten officieel geopend. We sluiten de avond af met een spetterende fuif en een rustiger babbelcafé.

Onze kleuterklasjes zullen die avond openstaan voor een bezoekje van 18u00 tot 19u00. Iedereen is welkom!

vrijdag 17/12/2021 kan je vanaf 17u00 de warme wintersfeer komen opsnuiven tijdens onze Gezellige Winteravond. Deze avond is voor onze leerlingen én juffen ook een spannend moment: het is het eerste toonmoment van ons driejarig project Lees-Kunst: ieder zal schitteren op zijn manier en met zijn talenten. Deze avond wordt ons babbelcafé ondergedompeld in de magie van kerst.

Onze kleuterklasjes zullen ook die avond openstaan voor een bezoekje van 18u00 tot 19u00. Iedereen is welkom!

vrijdag 22/04/2022 kleuterhappening van 17u00 tot 19u00

Een feestelijke avond met leuke activiteiten voor iedereen die wil komen kennis maken met onze school en onze visie. Niet alleen de kleuterjuffen staan paraat om al jullie vragen te beantwoorden maar ook de leerkrachten van de lagere school willen graag tonen hoe zij werken. Ook deze avond is iedereen van harte welkom!

Neem je nu graag al eens een kijkje in onze kleuterblok en bij juf Esther van de eerste kleuterklas?

Surf dan zeker eens naar onze pagina    GO! BS De Wissel films

praktische info rond inschrijvingen:

Inschrijven op onze school is mogelijk:

• tijdens schooldagen: tussen 8u30 en 16:00, bij voorkeur na afspraak
  • tijdens de zomervakantie: tot 5 juli en vanaf 16 augustus van 10u00 tot 15u00 (12u00 op woensdag)

Wat moet je meebrengen voor de inschrijving?

• identiteitskaart (eID), een isi+-kaart van het ziekenfonds of een ander officieel document waaruit de juiste schrijfwijze van de naam en de geboortedatum van je kind blijkt. Als niet-Belg kan je ook de volgende documenten gebruiken: Bewijs van inschrijving in het vreemdelingenregister, een reispas voor vreemdelingen die niet in België geboren zijn en niet in het vreemdelingenregister zijn ingeschreven.
    Elk kind heeft recht op onderwijs. Daarom kunnen scholen ook kinderen en jongeren inschrijven die alleen documenten uit het land van herkomst of die zelfs geen officiële documenten hebben (bijvoorbeeld omdat ze illegaal verblijven in ons land). Het kind of de jongere moet in dat geval bij de inschrijving aanwezig zijn.
  •  Je bankkaart met je rekeningnummer

Wat vraagt de school nog?

Je moet ook het schoolreglement en opvoedingsproject voor akkoord ondertekenen. Als je dat niet wil doen, kan de inschrijving niet doorgaan.

Als je kind al eerder in een school was ingeschreven, meld je dat aan de ons.