Ben je op zoek naar een warme school met een hart voor alle kinderen in een groene omgeving?

Vind je het bovendien belangrijk om te kiezen voor een school met een

visie die bij jou past?

Kom dan zeker langs om kennis te maken en een kijkje te nemen in onze school!
Je bent steeds welkom na afspraak:

014/841202 of 0476259117
directie@bs-dewissel.be

De Snuffelavond bij onze kleuters kon op 24 april helaas niet doorgaan. Je kan al wel naar dit filmpje kijken en zo onze kleuterblok eventjes mee binnenwandelen!

praktische info rond inschrijvingen:

Inschrijven op onze school is mogelijk:

• tijdens schooldagen: tussen 8u30 en 16:00, bij voorkeur na afspraak
  • tijdens de zomervakantie: tot 5 juli en vanaf 16 augustus van 10u00 tot 15u00 (12u00 op woensdag)

Wat moet je meebrengen voor de inschrijving?

• identiteitskaart (eID), een isi+-kaart van het ziekenfonds of een ander officieel document waaruit de juiste schrijfwijze van de naam en de geboortedatum van je kind blijkt. Als niet-Belg kan je ook de volgende documenten gebruiken: Bewijs van inschrijving in het vreemdelingenregister, een reispas voor vreemdelingen die niet in België geboren zijn en niet in het vreemdelingenregister zijn ingeschreven.
    Elk kind heeft recht op onderwijs. Daarom kunnen scholen ook kinderen en jongeren inschrijven die alleen documenten uit het land van herkomst of die zelfs geen officiële documenten hebben (bijvoorbeeld omdat ze illegaal verblijven in ons land). Het kind of de jongere moet in dat geval bij de inschrijving aanwezig zijn.
  •  Je bankkaart met je rekeningnummer

Wat vraagt de school nog?

Je moet ook het schoolreglement en opvoedingsproject voor akkoord ondertekenen. Als je dat niet wil doen, kan de inschrijving niet doorgaan.

Als je kind al eerder in een school was ingeschreven, meld je dat aan de ons.